با توجه به عدم تحقق چگونه می توانم حکم توقیف پلاک بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۸۳ #34034961

حدود چند هفته قبل خودرو خود را با اعطای وکالتنامه بدون تاریخ به خریدار فروختم، قرار بود بعد از ۲۴ ساعت نسبت به تعویض پلاک اقدام نماید، اما با توجه به عدم تحقق چگونه می توانم حکم توقیف پلاک بگیرم؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالتنامه دلیل انتقال نیست .‌بلکه برای انتقال خودرو نیاز بع تنطیم مبایعه نامه است

شما میتوانید با درخواست کتبی از طریق راهنمایی و رانندگی دستور توقیف خودرو را اخذ نمایید. در نظر داشته باشید که در صورت توقیف خودرو ، خریدار با توجه به وکالتنامه رسمی که دارند خودرو را بدون نیاز به حضور شما و وکالتا از جانب شما از توقیف در بیاورند، چرا که مهمولا در حدود و اختیارات وکیل در مکالت نامه های کاری و تعویض پلاک خودرو ، مراجعه به تمامی ادارات و .... ذکر میگردد. بهتر است ضمن اخذ دستور توقیف ، وکیل را عزل نموده و مراتب عزل را از طریق اظهارنانه الکترونیکی به اطلاع وکیل (وکالت نامه تعویض پلاک) برسانید.