فحاشی و تهدید کرده اند، چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۱۸ #34026160

سلام خسته نباشید،

خیلی وقت هست که یک زن و شوهری کار می‌کنند و اغلب اوقات بچه های آنها در کوچه ما می آیند یعنی از ساعت ۸ تا ۱ و از ۲ تا ۱۱ شب حتی پسر ۱۳ ساله اش مرتب با موتور سیکلت. ترس و مزاحمت ایجاد میکنند چند بار تذکر داده ایم گوش ندادند.. و حتی زن‌ها از ۳ بعد از ظهر در کوچه پشت درب خانه من هستند تا ساعت ۱۱ شب.. چند روز پیش داشتم به بچه ها میگفتم که چرا شبانه روز در کوچه هستید پشت درب خانه من مردها نیاز به استراحت دارند به ما غر میزنند و خیلی همسایه ها شکایت داشتند.. همین خانمی که گفتم کار میرود از کوچه خودش که با ما فاصله هم دارد امد و شروع به فحش دادن کرد که چرا مرد ها حرف زدند و غلط کردند و غیره... و گفت از فردا میام میشینم اینجا تا شب ببینم به کسی چکار دارد.. فردا آمد و در کوچه ما آتش درست کرد از ساعت ۴ تا ۸ شب. وقتی شوهرم رسید بچه ها دور آتش بودند و آن را خاموش کردیم چند دقیقه بعد همین خانم آمد فحش و ناسزا به من و شوهرم داد و دعوای لفظی درست شد و ان زن هجوم برد به سمت شوهرم و ‌مشت و لگد زد به شوهرم چند بار و حتی جیغ زد و همه را جمع کرد درب خانه ما. ما حتی دست به او هم نزدیم الان شکایت کرده نمیدونیم متن شکایت چیه ولی میخوام بدونم میتونه اقدامی انجام بده احتمال زیاد رای با ما هست یا نه. در ضمن من فیلم گرفتم که درب خانه من فحش میده و جیغ میزنه و کوچه را جمع کرده. و برای زدن هاش هم شاهد داریم.. و حتی برای تهدید به قتل که کردند، در ضمن منزل این شخص اصلا داخل کوچه ما نیست...

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشان باید یا بتواند با ارایه دلایل و مدارک ادعای خویش را ثابت نماید شما هم در مقام دفاع فیلم و شهود را ارایه دهید

سلام شکوائیه تنظیم وازطریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید.

با سلام
شکایت خود را تنظیم و در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید

با درود شکوائیه خویش را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

شکایت نیاز به ارایه دلایل دارد لذا شما با استناد به شهادت شهود به عنوان دلیل و استناد به فیلم ضبط شده به عنوان اماره می توانید دفاع کنید.

در صورتیکه شهودی برای اثبات موضوع داشته باشید میتوانید به همراه فیلم تهیه شده دفاع نموده و از خود و همسزتان رفع اتهام نمایید .

سلام.. طرح هرشکایت و به نتیجه رسیدن آن نیازمند ارائه دلایل و مدرک محکمه پسند برای اثبات جرم از ناحیه شاکی هست. اگر ایشان برای شکایت خود دلیلی ارائه ندن که جرم رو اثبات کنه شکایت ایشون به نتیجه نخواهد رسید.