اگر مرد از زمان درخواست طلاق تا رسیدن موعد دادگاه اولیه طلاق برای زن مسکن تهیه نکند چه میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۳۵ #33983342

با سلام و خسته نباشید و تشکر فراوان از سایت و کارشناسان گرامی .

مردی درخواست طلاق داده و نفقه ای که شورای حل اختلاف تعیین کرده بود را هم ماهانه پرداخت میکند اما زن بازهم درخواست نفقه داده و پرونده به دادگاه کیفری ارجاع شده !
زن تمکین خاص ندارد و مرد هم بدلیل پرداخت اقساط مهریه و معسر بودن , از حالا به بعد توان تهیه ی منزل برای زن را ندارد و خودش هم منزلی ندارد .
با توجه به یکساله بودن مدت اجاره نامه ها , اگر مرد از زمان درخواست طلاق تارسیدن موعد دادگاه و طی مراحل طلاق , برای زن مسکن تهیه نکند چه میشود ؟ آیا به حبس یا جریمه محکوم میشود ؟ یا دادگاه فقط برای این مدت اجاره منزل زن را تعیین میکند تا مرد پرداخت کند ؟

سپاس مجدد

مشاوره حقوقی طلاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرداخت نفقه زوج تا پایان عده طلاق به عهده ی زوج است منزل هم جز نفقه هست شما مبݪغی بابت نفقه به حساب همسرتان واریز کنید شما باید مبݪغ نفقه را فقط پرداخت کنید

طبق قانون نفقه تا پایان دوران عده به زوجه تعلق خواهد گرفت که مسکن نیز شامل نفقه است ولیکن با توجه به اینکه زوج درخواست طلاق داده است بهتر است تا زمان صدور حکم مبلغی را بابت نفقه به حساب زوجه واریز نماید در اینصورت ممکن است نهایتا مابه التفاوتی بابت نفقه برای شما در نظر گرفته شود ولیکن حبس ندارد.