آیا امکان تخفیف در مجازات، در مرحله دادگاه تجدیدنظر وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۱ #33970347

با عرض سلام و احترام
سوالی مبنی بر اینکه اگر در پرونده سرقت مقرون به آزار شاکی قبل از صدور حکم بدوی رضایت داده و متهم با توجه به دانشجو بودن جایگاه اجتماعی خانوادگی و قاضی دادگاه تخفیف نداده است،
آیا با توجه به تایید حکم از سوی دادگاه تجدید نظر میتواند درخواست تخفیف بدهد و مورد قبول واقع شود؟

مشاوره حقوقی سرقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هرگاه شاکی یا مدعی خصوصی در جرائم غیر قابل گذشت، پس از قطعی شدن حکم از شکایت خود صرفنظر کند، محکوم علیه می تواند از دادگاه صادر کننده حکم قطعی، درخواست کند در میزان مجازات او تجدید نظر شود.
درسوال مطروحه متاسفانه رضایت شاکی قبل از صدور حکم بدوی بوده است

با توجه به قطعیت رای صادره از دادگاه تجدیدنظر و گذشت شاکی قبل از صدور حکم امکان تخفیف مجازات با این عنوان وجود ندارد

با سلام با توجه به قطعیت حکم صادره از دادگاه تجدیدنظر و استفاده از موضوع گذشت و رضایت شاکی امکان تخفیف مجازات به این عنوان وجود ندارد مگر اینکه گذشت اعلام شده قطعی و منجز و معتبر نباشد که با اعلام گذشت قانونی و جامع الشرایط جدید امکان درخواست تخفیف مجازات از دادگاه تجدیدنظر وجود خواهد داشت.

سلام رضایت شاکی یکی از موارد تخفیف مجازات است اما تخفیف و میزان آن به اختیار قاضی است .