میتونم ازش شکایت کلاه برداری کنم یا فقط میتونم چکشو‌ اجرا بذارم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۷۰ #33968394

۱۴سال پیش شخصی با بنده در بازار تهران آشنا شد و خودشو تحت عنوان دروغین کاسبی ثروتمند جا زد و به بنده کپی اسناد املاک و مغازه شو نشون داد که همه اون‌کپی هارو‌دارم و گفت نماینده الجی و سامسونگ در ایرانه و مغازه بزرگ لوازم خانگی داره و چندین ملک در شمال شهر که البته بعدا معلوم شد همه اینا دروغ بوده و خلاصه چندتا آدم داخل اون مغازه آورد و جوری صحنه سازی کرد که مورد وثوق همه بازاره و خلاصه اعتماد منو جوری جلب کرد که منزل شخصی خودمو فروختم و عینا چک خریدار خونه مو دادم به این آدم که منو شریک خودش کنه که بعدها فهمیدیم نه ملکی داره و نه اون مغازه مال خودشه و در ادامه بمن وعده داد که اگه سرمایه گذاری تو بیشتر کنی بجای اینکه تو اجناس شریک‌ باشی در سرقفلی مغازه به اندازه۳دانگ شریکت میکنم.خلاصه بنده طی ۵سال کل زندگی خودمو خانوادمو فروختم دادم به این آقا و فقط چک و سفته ازش گرفتم و این شخص هم تو این چندسال جهت جلب بیشتر اعتماد من چندماه یکبار بمن پرداخت هایی از بابت شراکتمون داشت تا اینکه یک روز دیدم اون مغازه اجاره ای که مبگفت مال خودشه رو پس داده و همه اجناس مغازه رو فروخته و خطشم خاموشه و متواری شده و چندین تا آدم ساده مثل من در اون مغازه هستن که همه مثل من بهشون چنین وعده داده شده و به سادگی اعتماد کردن و پولشون دادن به این آقا.تا اینکه یکی از شاکی ها با چک،حکم جلبشو میگیره و پیداش میکنه و الان این آدم بابت چک بلا محل زندانه و کلی شاکی داره.خواستم بدونم بنده با توجه به اینکه فریب این آدم که با صحنه سازی اعتمادمو جلب کرد و سرمایه مو خودم دادم بهش و الان کلی ضرر کردم و وعده دروغین داد و طبق تخقیقات محلی با خیلیا این کارو کرده با چندتا شهود و چک و سفته میتونم ازش شکایت کلاه برداری کنم یا فقط میتونم چکشو‌ اجرا بذارم؟

مشاوره حقوقی چک
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما میتوانید شکایت کلاهبرداری را مطرح نمایید.

با سلام با استناد درست و کارشناسی شده در طرح دعوی کلاهبرداری متصور است

سلام دوست عزیز
شمابا ذکر ادله ابرازی ،سوء نیت و فریب جرم وی قابل اثبات میباشد
ازایشان شکایت کلاهبرداری نمایید.

سلام
احتمال موفقیت با عنوان کلاهبرداری وجود دارد .

با ذکر ادله ابرازی ،سوء نیت و فریب وی بنظر قابل اثبات میباشد و شکایت کلاهبرداری ثبت نمایید.

باسلام میتوانید شکایت کلاهبرداری مطرح کنید وبا توضیحاتی که دادید احتمال موفقیت دارید.

با اقامه دلیل بله ....