بیمه میتونه تامین خواسته بده و ماشین رو توقیف کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۱۳ #33957944

چند ماه پیش با یه ماشین تصادف کردم از بیمه ثالثم استفاده شد و مازاد بر خسارت رو از بیمه بدنه خسارت دیده استفاده کردن. حالا بیمه از من شکایت کرده و مبلغ پرداختی رو ازم طلب کردن. خواستم ببینم بیمه میتونه تامین خواسته بده و ماشین رو توقیف کنن تا مشخص شدن رای؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله امکان پذیر است

با سلام
بله میتواند تامین خواسته کند و ماشین را توقیف کند اما اگر شما با ماشین کار میکنید و هزینه های اولیه را از طریق ماشین کسب میکنید و راننده اسنپ هستید میتوانید دادخواست رفع توقیف بدهید چون جز مستثنیات میباشد

با سلام بیمه می تواند چنین اقدامی را انجام بدهد ولی در رویه قضایی با شما توافق می نمایند

درود برشما
بنا به اصل جانشینی ، بیمه گر پس از پرداخت خسارت زیاندیده به قائم مقامی او علیه مقصردحادثه طرح دعوا میکند و مبلغ خسارت پرداختی را از مقصر ریکاوری میکند .ولی بیمه گر معمولا با توافق اقساط را تعدیل میکند و اقدام به توقیف خودرو نمیکند

بله
هرگونه مطالب دین را میشود تامین خواسته داد و توقیف ماشین هم شامل میشه