چگونه می توانم دادخواست استرداد جهیزیه بدهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۰ #33949110

با سلام
مدتی است که بدلیل آزار و اذیتهای همسرم به منزل پدری آمده ام اما جهیزیه ام همچنان در آن خانه است. آیا بدون حکم استرداد جهیزیه میتوانم جهیزیه ام را برگردانم؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
اگر همسرتون اجازه دهد میتونید با سیاهه ای که دارید جهیریه تان را از منزل خارج کنید درصورت عدم رضایت همسرتون ا زطریق مراجع قضایی دادخواست استرداد جهیریه دهید .

سلام بدون حکم نمیتوانید. باید دادخواست استرداد جهیزیه بدهید/.