چگونه میتوانم هم مهریه ام را بگیرم هم طلاق؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۹ #33944115

سلام من میخوام از همسرم جدا شم بعد ۷ سال زندگی مشترک و ۱ فرزند ۳ساله آیا میتونم مهریمو بگیرم هم درخواست طلاق بدم؟
آیا با گرفتن مهریه همسرم مرا طلاق میدهد؟
مدرکی هم ندارم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت شما بخیر
در خواست مهریه در صورت عندالمطالبه بودن حق طبیعی شماست هر زمان که اراده کنید میتوانید مطالبه نمایید یعنی زمان مطالبه شما همسر شما باید توان پرداخت داشته باشد.
در موضوع طلاق نیز زن فقط در صورت تحقق و نقض شرایطی که در عقدنامه مندرج و در سند ازدواج ثبت شده و با اثبات شرایط سخت و دارای عسر و حرج ومشقت می تواند درخواست طلاق کند و در غیر این صورت فقط با توافق بین زوجین امکان ثبت طلاق هست.
اثبات مصادیق عسر و حرج در دادگاه معمولا دشوار و بستگی به نظر مقام قاضی رسیدگی کننده سلیقه‌ای عمل می شود.
طلاق توافقی سهل ترین راه جدایی است که در آن زن وشوهر طبق شرایط توافق میکنند هر یک از حق و حقوق خود گذشت و به نوعی مصالحه به بذل مهریه و حقوق مالی و غیر مالی خود از جمله حضانت و نفقه فرزند خود می نمایند. چنانچه موجبات طلاق زن فراهم نباشد چرا که حق طلاق با مرد است اگر زن بخواهد تمام یا بخشی از مهریه خود را در قبال طلاق به شوهر خود بذل نموده؛ مرد نیز به طلاق رضایت میدهد .موفق باشید

بهترین گزینه طلاق توافقی است
بدون ادله کافی حکم طلاق صادر نمی شود
در صورتی که مهر شما عندالمطالبه باشد هر زمان که تمایل داشته باشید می توانید مطالبه کنید

سلام
شما مهریه خود را هر زمان که خواستید میتوانید مطالبه کنید مگر این که در سند ازدواج شما قید شده باشد عندالاستطاعه ، یعنی زمانی می توانید مطالبه کند که شوهر شما توان پرداخت داشته باشند
در مورد طلاق :
زن فقط در صورت تحقق شرایط ۱۲ گانه مندرج در سند ازدواج یا در صورتی که در زندگی با زوج دارای عسر و حرج ومشقت باشد می تواند درخواست طلاق کند و در غیر این صورت فقط با توافق امکان طلاق هست
و اثبات عسر و حرج در دادگاه معمولا دشوار و مصادیق آن نیز در دادگاهها سلیقه‌ای است
بنابر این راحت ترین راه طلاق توافقی است و ممکن است چنانچه موجبات طلاق زن فراهم نباشد بخواهد مهریه خود را تمام یا بخشی از آن را در قبال طلاق به شوهر خود ببخشد.

باسلام
برای مطالبه مهریه میتوانید هر لحظه اقدام کنید اما مطالبه مهریه از سوی شما ملاک نیست که شوهرتان حتما شما را طلاق دهد یا ندهد
برای درخواست طلاق یا باید شروط۱۲ گانه سند نکاحیه باشد یا عسر و حرج شما برای دادگاه محرز گردد

سلام مهریه حق وطلب شماست و طلاق هم در اختیار شوهرتان است هر زمان اراده کنید می توانید مهریه خود را بگیرید اما برای طلاق اگر مدارک و دلایلی محکمه پسند ( اثبات عسر و حرج شما در دادکاه ) نداشته باشید حتما درخواست طلاق شما ابطال میشه

با سلام
شما با درخواست طلاق مهریه خود را نیز مطالبه نمایید

با سلام
مهریه حق قانونی زن میباشد و ربطی به طلاق هم ندارد یعنی زن به مجرد عقد مالک مهریه خود میشود و هر گونه تصرفی میتواند درآن بنمایند واینکه شما میخواید طلاق بگیرید باید دلایل طلاق خودتون رو بگید که آیا بدلیل عسروحرج واینکه آیا شوهر شما غایب مفقودالاثر بوده یا مواردی از این قبیل درخواست بدید.