امکان خروج غیر قانونی از ایران و گرفتن طلاق غیابی وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۶ #33934245

سلام می خواستم بدونم وقتی می خوام غیر قانونی از ایران خارج شوم و به محض رسیدن تقاضای پناهندگی کنم می توانم تقاضای طلاق غیابی داشته باشم چون دوتا پرونده کیفری علیه همسرم دارم ایشان اجازه خروج از کشور را از من گرفته است و طلاق هم نمی دهد می خواستم بدونم از دولت ترکیه می تونم تقاضای گرفتن پاسپورت کنم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این امور در خارج از کشور باید در سفارتخانه یا کنسول گری های ایران درخواست داده شود که در صورت پناهندگی این امر برای شما دشوار میشود