میتونم درخواست بدم که شکایت رو انتقال بدن شهر خودمون یا نه و در کل باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۸۶ #33932263

سلام خسته نباشید

بنده حدود برج ۲ ماه رمضان ۹۸ بود که یک کانال کاریابی بود که تو تلگرام یه نفر پیغام گذاشته بود به یک نفر ۱۸ ساله برای خرید بیت کوین اینا منم اونموقعه سر در نیاوردم چی به چیه و گفت باید بری تو سایت صرافی به اسم ایکس نوین ثبت احراز هویت کنی با کارت بانکی خودت اینا منم رفتم بعد که احراز هویتم تایید شد شروع کرد به کار کردن گفت اکانت ایکس نوین تو بده دست من منم دادم بهش بعد گفت رمز دوم کارت اینا بده من ندادم مخالفت کرده بودم ولی به هر حال رمز دوم کارت رو ازم گرفت و منم خبری از کار کردنش نداشتم چون سردر نمی آوردم از این کار منم بعد ۲۴ ساعت دیدم طرف تو تلگرام دلیت اکانت زده منم فورا شک کردم و فورا کارتمو اعلام مفقودی کردم با تلفن بانک و خبری ازش نشد تا یه ماه بعد که رفتم پیگیر کارام شدم پرینت گفتند که از سه شه حسابت توسط فتا بسته شده منم رفتم پرینت حساب گرفتم چون در جریان نبودم طرف چقدر جابجا کرده دیدم ۱۹ میلیون جابجا کرد رو حساب من بعد دیدم که فایده نداره رفتم شکایت کردم تو آگاهی بعد آگاهی پرونده مو تکمیل کرد ولی شکایت رو قبول نکرد گفت که باید خودت بری اون سه شهر دنبال کارت منم چون کسی رو نداشتم نرفتم تا دیروز که ۳۰ مهر خبری نبود که پلیس فتا زنگ زد که چرا پیگیر کارت نشدی اینا منم گفتم دور بودم و اینجا شکایتمو قبول نمیکردن گفت یه شکایت ۹۰۰ هزاری و یک شکایت ۱یک میلیون تومانی داری قاضی دستور توافقی داده منم گفتم باشه توافقی ولی من نمیتونم بیام تهران گفت باشه خدا حافظ بعد امروز که یک برج هست از تبریز زنگ زدن که شکایت داری وبه جرم کلاهبرداری و قاضی تورو خواسته که بیایی اینا الان منم کسی رو ندارم برم و نمیدونم چیکار کنم چون بیگناه داره تموم اتفاقا می افته گردن من الان حکم چیه برای خلاص شدن از اینکار باید چیکار کنم میتونم درخواست بدم که شکایت رو انتقال بدن شهر خودمون یا نه و در کل باید چیدکار کنم؟ ممنون ازتون.

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نام خدا
برابر ماده ۵۱ قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور کیفری:«دادگاهها فقط در حوزه قضایی محل ماموریت خودایفای وظیفه نموده و در صورت وجود جهات قانونی در موارد زیر شروع به تحقیق و رسیدگی می کنند:

الف – جرم در حوزه قضائی آن دادگاه واقع شده باشد.
ب – جرم در حوزه قضایی دیگری واقع شده ولی در حوزه قضائی آن دادگاه کشف یا متهم در آن حوزه دستگیر شده باشد.
ج – جرم در حوزه دادگاه دیگر واقع ولی متهم یا مظنون به ارتکاب جرم در آن حوزه آن دادگاه مقیم باشد.»
لذا حضور شما جهت پیگیری شکایت تان در محل با توجه به شرایط فوق الذکر تعریف شده است.لکن عدم حضور شما موجبات عدم رسیدگی را فراهم نمی آورد اما ممکن است به جهت عدم دفاع مناسب نتیجه مطلب حاصل نگردد.
همچنین میتوانید از طریق گرفتن وکیل موضوع را در شهرهای دیگر پیگیری نمائید منوط به اینکه هزینه های آن با توجه میزان خواسته برای شما توجیه اقتصادی داشته باشد ...در اخذ تصمیم مختارید موفق باشید