خانواده زن میتوانند اجازه ندن پدر بچه اش را ببیند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۴ #33916714

سلام.
خانومم ۵ ماه قهر گرده گارمون به دادگاه گشیده شده. الان ۱۰ روز نمیذارن بچمو ببینم. پسرم ۲ سالشه. میرم دنبال پسرم پدر خانومم میگه بچه رو بهت نمیدم هولم میده میگه برو هر گاری دوس داری انجام بده. باجناقم که پسر خاله خانومم هستش با برادر خانومم هولم میدن. بچه رو بهم نمیدن. چگار کنم؟ببخشید الان نمیخوام دادخواست ملاقات با فرزند رو انجام بدم. خواهشن بهم بگید چگار کنم که با مامور کلانتری برم دم خونه پدر خانومم بچه رو بهم بدن؟ بعد دوباره فرداش بچه رو میبرم میدم.

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دستور موقت را در خصوص تحویل فرزند برای ملاقات هم میتونید بدهید.

با سلام
شما چاره ای برای اقدام قانونی ندارید
بهتر است اظهارنامه الزام به تمکین برای زوجه ارسال نمایید
دادخواست الزام به تمکین بر علیه زوج اقامه و ایشان را ملزم به تمکین و رجوع به منزل مشترک به همراه طفل خردسال نمایید
در صورت عدم همکاری زوجه ناشزه محسوب شده و شما نیز میتوانید دادخواست وقت ملاقات برای دیدار فرزندتان ارایه نمایید

شما به عنوان پدر فرزند حق دارید هفته ای یک بار و مدت آن با توجه به تصمیم قاضی می باشد و بچه خود را ملاقات نمایید ابتدا باید دادخواست ملاقات فرزند به همراه دستور موقت ثبت نمایید که قاضی با توجه به دستور به موقت زودتر به پرونده رسیدگی می نماید و هیچ کسی نمی تواند مانع ملاقات شما با فرزندتان گردد

از طریق قانونی و توسط دادگاه باید اقدام شود