مبلغ چک را به حساب دارنده واریز کردم ولی الان روی چک اقدام کرده و برگشت زده چه طور برای استرداد لاشه چک اقدام کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۱۷۲ #33885717

سلام من به یک شخص چک دادم به تاریخ ۹۳.۱۲.۰۷ که مبلغ چک هم بیشتر از مبلغ واقعی چک بعد از تاریخ صدور چک به حساب دارنده واریز کردم الان ایشان آمده ودر تاریخ۹۷.۰۶.۲۵ چک بنده را از طریق برادرش برگشت زده ولی تا این تاریخ اقدام قضایی انجام نداده حال بنده میتونم چکم را استرداد کنم

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید بتوانید ثابت کنید مبلغ واریزی بابت چک بوده است چرا که مبلغ واریزی با مبلغ چک نیز منطبق نیست.

با سلام اگر به نحوی بتوانید اثبات کنید که این واریزی بابت چک بوده میتوانید بعد از ارسال اظهارنامکه تقاضای استرداد لاشه چک را مطرح نمایید.

با درود فراوان
طی اظهارنامه به ایشان اعلام نمایید و در صورت عدم استرداد دادخواست استرداد بدهید ، در صورت عدم اثبات نسبت به رسید واریز مطالبه وجه نمایید .

سلام اگر تاریخ واریزی شما بعد از تاریخ سررسید چک است یا این که در رسید واریزی تصریح کرده باشید که این پرداخت بابت چک شماره .... است ، می توانید اظهارنامه برای ایشان بفرستید و درخواست کنید تا لاشه چک را مسترد نماید . اگر انجام نداد ، دادخواست استرداد لاشه چک مطرح نمایید .