نحوه استرداد سفته سفید امضا از کارفرما به چه صورت است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۷۱۱ #33884793

با سلام و خسته نباشید به همه اعضای فعال سایت بنیاد وکلا

من برای یک شرکت خصوصی مشغول به کار بودم وقتی اخراجم کرده سفته های منو تحویل نداد و گفت هر کاری دوست داری انجام بده من اول شکوایه و اظهار نامه خیانت در امانت دادم که در پاسخ «قرار منع تعقیب» و در متن ابلاغیه نوشته میتونه به صورت قانونی از سفته ها استفاده کنه در صورتی که من دو نفر شاهد داشتم که سفته هارو به کارفرما تحویل دادم و دو نفرم سفته هارو امضا کردن یکی پدرم یکی همسرم و خودمم امضا کننده اصلی بودم، بر تاکید کارفرما سفید امضا دادم البته ما چند سال کار کرده بودیم بر اساس اون اعتماد این سفته هارو دادیم البته من خیلی اصرار کردم رسید بدن، گفتن قانون شرکت و بخاطر همین دو نفرو از دوستانم رو برای شاهد بردم از نظر خیانت بر امانت هیچی دستگیرمون نشد و در متن پاسخم نوشته میتونه استفاده کنه از سفته ها.
آیا استرداد سفته قضیش همینه یا واقعا به حرف ما گوش میدن؟
آیا ما دستمون به جایی بند میشه یا کار فرما میتونه هرکاری بکنه که دوست داره؟
لطفا راهنمایی کنید ممنون

مشاوره حقوقی سفته
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید دادخواست استرداد سفته بدهید و با معرفی شهود ، اثبات کنید که سفته ها برای ضمانت بوده و تخلفی هم از جانب شما صورت نگرفته و کارفرما حق استفاده از سفته را ندارد

سلام باید دادخواست استرداد سفته مطرح کنید و با معرفی شهود به دادگاه اثبات کنید که سفته ها ضمانتی بوده و تخلفی هم از جانب شما سر نزده که کارفرما حق استفاده از سفته را داشته باشد .

کارفرما بایستی فقط در راستای تخلف و نقض شروط قرارداد کار از تضامین سفته ها استفاده کند و استفاده بلاجهت و بی مورد، خیانت در امانت و موجب ضمان خواهد بود.