به فرزند دختر دانشجوی معلمی، نفقه تعلق می گیرد یا خیر؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷۸۲ #33864769

با سلام و تشکر
دختر بنده ۱۹ سال دارد و دانشجوی سال دوم دانشگاه فرهنگیان است و ماهیانه حقوق حدود ۸۰۰ هزار تومان می گیرد و دانشجو معلم رسمی آزمایشی روی حکم کارگزینی او درج شده است از خوابگاه و غذای دانشگاه استفاده می کند و مبلغی از روی فیش اون بابت خوابگاه و غذا کسر میشه.
آیا قانونا باز هم بنده باید نفقه به او پرداخت کنم؟
یا شاغل محسوب میشه؟
چون در شورای حل اختلاف دادخواست مطالبه نفقه داده است.
لطفا راهنمایی بفرمائید
با تشکر

مشاوره حقوقی نفقه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر به تشخیص دادگاه مواردی که گفتید گواه اشتغال و برخورداری ایشان باشد نفقه به وی تعلق نمی گیرد

بله به ایشان نفقه تعلق میگیرد و صرف دریافت حقوق در زمان گذراندن طرح تحصیلی شغل محسوب نمیشود .

نفقه با دخترتان تعلق نمی گیرد

خیر نفقه اقارب منوط به ندار بودن ایشان است. مگر اینکه ایشان اثبات نماید که مبالغ یاد شده کفاف زندگی ایشان را نمیدهد.

تا زمانی ازدواج نکرد شما بایستی هزینه اش بدهید ولی اگر حقوق می گیرد به پرداخت نفقه به نسبت احتیاجات وی برای شما مفید است

با سلام و احترام
با توجه به اینکه شاغل هستند مستحق نفقه نخواهند بود

سلام و وقت بخیر
فرزند دختر تا زمانی که ازدواج نکرده هرچند که شاغل هم باشد به وی نفقه تعلق می گیرد و پدر ملزم به پرداخت نفقه است.