بخاطر ممانعت از ملاقات چطور باید اقدام کرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۴۲ #33863333

باسلام خانم اینجانب در وقت مقرر در بهزیستی پسرم رانیاورد که با مراحل اجرا کلانتری وقوه قهریه هم رفتین و پرونده مستقیم رفت ریس شعبه ۱۰۱ کیفری اونجا منو صدا و پرونده رد صلاحیت شد ارجاع شد دادریاری اونجاهم ردشد فرستادن شورا موضوع را به دادستان گفتم پرونده بجای اینکه ازپایین بره بالا بالا میادپایین میگه قاضی شورا رای بده بعد به قاضی شورا رفتم گفت من منع تعقیب میزنم گفتم خودم که کاغذ ننوشتم که بهزیستی و... عدم اومدن را ثابت کردن نمدونم الان این خانم چی گفته در جلسه که بماند الان چی میشه کرد حق اعتراض و... رادارم این چجورقانونیه موندم

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام درموعد مقرر به رای صادره معترض شوید.

وقت بخیر میتوانید نسبت به رای صادره اعتراض نمایید.

امکان اعتراض ب منع تعقیب وجود دارد لایحه اعتراضی تنظیم و ب شعبه مربوطه در فرجه مقرر ارسال دارید

امکان اعتراض به رای برای شما وجود دارد.

سلام
نسبت به رای صادره اعتراض نمایید.

باسلام.
به رای اعتراض کنید.

با درود
امکان اعتراض برای شما وجود دارد.