مهلت آوردن شاهد تا چه مدت است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۲۷ #33827123

با سلام
خواستم بدونم از زمان تنظیم صورت جلسه و تنظیم شکایت در شکایت کیفری چقدر مهلت داریم تا شهود معرفی کنیم؟ آیا زمانبندی خاصی دارد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود به شما ابلاغ خواهد شد

سلام شما می توانیددر شکواییه اسامی شهود را ذکر کنیدو شهود خود را به کلانتری هم معرفی نمایید تا اظهاراتشان استماع شود سپس دادسرا به شما ابلاغ می کند ادله خود را ارائه نمایید وشهود را در داسرا حاضر می نماییدلذا زمان معرفی شهود ابتدای تحقیقات دادسرا می باشد تا به عنوان دلیل براساس ان قرار جلب به دادرسی صادر شود وپرونده برای رسیدگی ومحکومیت به دادگاه ارسال شود

سلام به شما ابلاغ خواهد شد و زمان مورد نظر هم قید میشه