ایا می توان بابت بدهی مالک یا سازنده به سازمان آب، شکایت کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۳۸ #33812177

سلام
آپارتمانی خریده ام قولنامه ای که سند آن اماده شده اما سند نمی زند. من با قولنامه فروخته ام اما مدت ۳ ماه که تحویلم بود، اداره اب به علت بدهی مالک بابت اب بهای بنایی ساخت و ساز واحدها، انشعاب اب واحد من را که همان انشعاب اصلی بود (بابت ۴۷۰۰۰۰۰تومان) قطع کرد. به مالک و سازنده گفتم قبول نکردند لذا مجبور به پرداخت شدم.
سازمان اب نامه داده که این مبلغ مربوط به مصرف بابت بنایی و ساخت وساز است. حال ایا می توانم بابت طلبم از مالک شکایت کنم؟ تحت چه عنوان ؟ مدارک چه میخواهد؟ هنوز واحد را سند نزده

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ماده ۲۶۷ قانون مدنی
ایفاء دین از جانب غیر مدیون هم جائز است اگر چه از طرف مدیون اجازه نداشته باشد ولیکن کسی که دین دیگری را ادا می‌کند اگر با‌اذن باشد حق مراجعه به او دارد و الا حق رجوع ندارد.

بله به عنوان مطالبه طلب کپی مبایعه نامه و رسید پرداخت هزینه مذکور