آیا ممکن هست از استخدام رد شوم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۴ #33807610

سلام.
برای استخدام تو بیمه ازم گوهای سوپیشینه خواستن.. منم دو سال پیش بخاطر استعمال هروعین رفتم یه شب زندان و جریمه دادم... حالا میخام بدونم پاک شده سابقم یا نه...

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
نه جز سو پیشینه نمیشود. سو پیشینه شرایط خاصی دارد که مشمول حال شما نمی شود . ماده ۲۵ قانون مجازات اسلامی.

با سلام چه حکم یا قراری برای شما صادر شده است مبهم است در سوال لکن اگر حکم قطعی صادر شده باشد در پیشینه کیفری شما ثبت میشود ولی در گواهی صادره از مراجع ذی ربط منعکس نمیگردد چرا که به نظر جز جرایم ماده ۲۵ قانون مجازات اسلامی نمیباشد