چگونه از فروشنده ای که به او مشکوک هستم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۳۸ #33762894

سلام
حسابم خالی شده چند جا کارت کشیدم که یکیش قابل رؤیت نبود دستگاه و فروشنده کارت رو گرفت کشید و رمز خواست شکایت کردم دادسرا که حسابم خالی شده تو گزارشم نوشتم چند تا دستگاه کارت کشیدم.
چطور میتونم این فروشنده رو تحت نظر پلیس یا بررسیش قرار بدم؟
چون احتمال خیلی زیادی هست کاره همین فروشنده باشه که کارتم رو کپی کرده.

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فروشنده را به عنوان مظنون معرفی نماییدتا بررسی خواهد کرد

سلام
تاریخ و ساعت تراکنش مورد نظر با دستگاه فروشنده مظنون را به مرجع رسیدگی اعلام و تقاضای انجام تحقیقات در خصوص انرا نمایید

در مرحله تحقیقاتی این موضوع را عنوان نمایید

شکایت راطرح ونامبرده رابه عنوان مظنون اعلام کنید

با سلام
فروشنده را به عنوان مظنون معرفی نماییدتا بررسی خواهد کرد

با سلام میتوانید فروشنده یاد شده را به عنوان مظنون معرفی نمایید. و دادسرا حسابهای متعلق به ایشان و یا حسابهای در اختیار و کنترل ایشان را بررسی خواهد کرد.

سلام و روز بخیر. شما بایستی تمامی دستگاه ها رو اعلام کنین و بگیین که به این شخص مظنون هستین و نه اینکه قطعا ایشان این کار را کرده است. چون اگر نتوانید اثبات کنین ایشان میتوانند علیه شما به جرم افترا شکایت بکنند که به ایشان نسبت مجرمانه دادین. به هر حال این موارد حساس هستند و باید با نهایت دقت و احتیاط جلو بروید که عواقب حقوقی نامناسبی متوجه شخص شما نشود. به امید موفقیت شما