صغر سن و نحوه ی کم کردن سن در شناسنامه چگونه است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۸,۸۱۹ #33759

با سلام
من پسری 14 ساله هستم. بدلیل سن زیاد در تست تیم ملی بسکتبال رد شدم.
محدودیت مالی هم ندارم و هر هزینه ای که داشته باشد را پرداخت می کنم.
سوالم این بود که آیا میشه در شرایطی که من دارم سن خود را کم کنم به اندازه ی دو یا سه سال آیا امکان پذیر هست از راه قانونی؟

با تشکر

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
کاهش سن امکان پذیر است البته با وجود دلائل کافی

تغییر سن باید واقعی و با دلیل باشد.

با سلام ، از انجایی که تغییر تاریخ تولد آثار حقوقی خاصی دارد لذا صرفا با ارائه ادله ی لازم و با تایید در کمیسیون های پزشکی امکان پذیر می باشد‌.

با سلام
صرفا بنا به دلیل اعلامی امکانپذیر نمیباشد

بدون دایل و مدرک نمی توانید چنین اقدامی انجام دهید

سلام خیر چنین اقدامی را بدون وجود دلایل نمی توانید انجام دهید

با توجه به گفته هاتون امکانش نیست