از شخصی شکایت کردم خبری نشده چرا؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۶۹ #33733971

سلام
شکایت اجرت المثل ملک رو دادم به دفتر خدمات قضایی تقریبا ۵ روزی میشه ولی فعلا خبری نشده پیامی نیومده در ثنا هم نیست
چرا

مشاوره حقوقی ملکی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و ادب
این مدت طبیعی است.جهت اطلاع دقیق از پیگیری پرونده از خدمات قضایی موضوع را جویا شوید.

با درود..
در اینخصوص در صورتیکه از زمان ثبت در دفتر خدمات قضایی حداکثر تا یک هفته پیامی در خصوص ثبت دعوی شما در مراجع قضایی بشما ارسال نگردد، می توانید با مراجعه حضوری به یکی از دفاتر، از طریق کد پیگیری دعوی مطروحه، سرنوشت آن را جویا شوید..

سلام میتوانید از طریق کدپیگیری که دفتر خدمات قضایی به شما داده پیگیر این موضوع باشید.

معمولا این مقدار مدت زمان طبیعی است ولی می توانید با کد پبگیری به دفتر خدمات مراجعه و پیگیری نمایید.

سلام قطعا در حال ارجاع به شعبه ،دستور و بررسی قاضیه و ممکنه تا ده روزم طول بکشه...منتظر پیام رسیدگی باشید

تا ارجاع شود به شعبه طول میکشد و معمولا ارجاع دادخواست های ارائه شده در اخر برج به اول برج موکول می شود.

سلام، زمان بر هست و بعد از چندین روز برای شما پیامی مبنی بر ارجاع پرونده به دادگاه خواهد امد.