اثبات مالکیت گوشی تلفن همراه با کارتن، ممکن است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳,۱۴۶ #33723769

بسمه تعالی
با سلام

گوشی همراه من دزدیده شده است و من تنها کارتن آن را دارم. با توجه به اینکه گوشی ردیابی شده است برای اثبات مالکیت گوشی بدون داشتن فاکتور چه کار باید کنم؟

مشاوره حقوقی سرقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید شاهد با خود ببرید و به همراه کارتن به مالکیت شما شهادت بدهند وسپس اقدامات لازمه را انجام دهید

سلام
میتوانید به کارتن ان استناد کنید

با عرض ادب و احترام
اثبات مالکیت گوشی به روشهای مختلف ذیل امکان پذیر است:
۱- فاکتور خرید از نمایندگی های معتبر
هر فاکتور فروشی نشان از مالکیت نیست.
۲- داشتن کارتن یک گوشی نشان از مالکیت نیست و تنها در کنار عوامل ذیل اماره ای بر شناسایی مالک گوشی می باشد.
سوال:
خوب چگونه در صورت نبودن مدارک فوق بر مالکیت گوشی ادعا می گردد؟
۳- با استفاده از MAC گوشی
وقتی شما سیم کارتی را که متعلق به خود شما هست درون گوشی مورد نظر قرار می دهید در سیستم مخابراتی این گوشی با مشخصه MAC با نام شما و کد ملی شما ثبت می گردد و اگر کسی گوشی خود را بدلیل گم کردن یا سرقت از دست بدهد ، شعبه دادرسی با استعلام از اداره مخابرات یا پلیس فتا آخرین فردی را که مدتی با سیم کارت خود از گوشی مورد نظر استفاده نموده است را شناسایی می نماید.
ودر صورت تطابق مدعی با اطلاعات استعلامی و عدم مدعی دیگر ، مالک به همین سادگی قابل شناسایی می باشد.
پس شما نگران نباشید و بادرخواست از دادرس پرونده در مورد بررسی مالکیت توسط اداره مخابرت یا پلیس فتا به آسانی به گوشی همراه خود خواهید رسید.
با نهایت امتنان وتشکر
دکتر حشمدار

سلام
علاوه بر کارتون گوشی که در تصرف شماست می توانید به شهادت هم به عنوان دلیل مالکیت استناد کنید اگر خرید گوشی جدید باشد فاکتور یا شهادت فروشنده ضروری ست.