ایا بعد از اثبات خیانت، مهریه میتونه بگیره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۶ #33683527

سلام.بنده ی کلیپ از چت خانوم خودم دارم که با مرد دیگه ای در ارتباط بوده .میخوام بدونم جرم این حائز اهمیت هست واسه دادگاه و قاضی که بتونم ثابت کنم که خانومم خیانت کار بوده.ایا بعد از ثبات این موضوع مهریه میتونه بگیره یا خیر

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مهریه حق خانم هست و میتواند مهریه خود را تمام وکمال اززوج دریافت کند وشما میتوانید باارایه نمودن مدارک به دادگاه از همسر خود شکایت کنید واین امر نسبت به مهریه زن ربطی ندارد.
باتشکر سعید دادی

سلام
اقدام ایشان ارتباطی به مهریه نداشته و کماکان مهریه باید به ایشان پرداخت شود.

ابتدا بایستی رابطه نامشروع ایشان را اثبات نمایید تا مجازات شوند ولی در هر حال مهریه را میتوانند مطالبه نمایند .

سلام
در هر صورت امکان مطالبه مهریه را دارد اما میتوانید علیه ایشان نیز اقدام به طرح دعوا رابطه نامشروع نمایید