آیا فک پلاک خودرو، اینچنین انجام میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۷۷۵ #33670787

سلام
وقت بخیر
من ماشین و یک ماه پیش به صورت وکالتی فروختم و کل مبلغ و دریافت کردم و برای تعویض پلاک وکالت ۱ ماهه دادم ولی طرف تعویض پلاک نکرد.
لطفا ریز جزییات کارهایی که برای توقیف پلاک انجام بدم بفرمایید؟
پیرو سوال مجددا به دادگاه باید مراجعه کنم یا شورای حل اختلاف؟
یکی از دوستان هم این توصیه رو کردند، شیوه جدید فک پلاک ماشین توسط فروشنده.
حدود سه ماه پیش ماشینم رو فروخته بودم ولی خریدار که طبق مبایعه نامه ظرف ۴۸ ساعت باید نسبت به فک پلاک و انتقال سند اقدام می کرد کاری رو انجام نداد، خیلی تو اینترنت جستجو کردم تا راهی برای حل مشکل پیدا کنم، تا اینکه توی چند تا سایت خوندم که باید به شورای حل اختلاف مراجعه و شکایت کنم.
مدارک لازم : کارت ملی به همراه یک کپی از اون، اگر مبایعه نامه رو هم داشته باشید، خوبه ولی اجباری نیست
ابتدا به راهنمایی رانندگی مراجعه نموده و فرم مخصوص فک پلاک رو از قسمت عملیات دریافت و تکمیل میکنید، اونها شما رو به قسمت شماره گذاری راهنمایی می کنند تا استعلام شماره ماشینتون رو بگیرند، بعد از استعلام دوباره به قسمت عملیات مراجعه می کنید و نامه فک پلاک رو در سه نسخه میگیرید، یک نسخه برای واحد عملیات، نسخه دوم واحد شماره گذاری و نسخه سوم واحد اجرائیات و کار تموم، ماشین رو در اولین فرصت توقیف و فک پلاک میکنن، حالا خریدار باید بیاد دنبال شما.
بخشنامه این کار مورخ ۲۲/۷/۹۱ صادر شده و از تاریخ فوق فک پلاک به این شکل انجام می شه.
آیا درسته؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در قدم اول فروشنده باید اقدام به تنظیم اظهارنامه مبنی بر همکاری خریدار جهت تعویض و فک پلاک خودرو و ارسال و ابلاغ آن به نشانی ایشان نماید و اگر وی اقدامی برای تعویض پلاک انجام نداد ، ناگزیر باید با تنظیم دادخواست به خواسته الزام به فک پلاک خودرو علیه خریدار در دادگاه محل اقامت او نماید .

در صورتیکه خریدار در دادگاه حاضر نشود نیز به صورت غیابی محکوم به فک پلاک خودرو می گردد که پس از قطعی شدن آن می توان تقاضای اجرای حکم و صدور نامه توقف خودرو جهت فک پلاک نمود . پس از آن با توقیف خودرو و انتقال خودرو به مراکز نقل و انتقال خودرو توسط پلیس راهور ، اقدام به فک و کندن پلاک قبلی و صدور و نصب پلاک جدید به نام خریدار می گردد.