آیا برای فعالیت شرکت جواز کسب نیاز هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۸ #33640160

سلام و خسته نباشید
شرکتی هست در زمینه فناوری اطلاعات یک سال پیش ثبت شده الان از صنف فناوری اطلاعات اطلاع دادن که باید جواز کسب بگیریم که هزینش ۳ میلیون تومان میباشد

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ثبت شرکت ارتباطی با دریافت جواز نداشته و شما برای هرگونه فعالیت صنفی می بایست از صنف مربوطه جواز دریافت نمایید .

سلام اشخاص حقیقی یا حقوقی اعم از دولتی یا غیر دولتی که طبق قوانین جاری موظف به اخذ مجوز فعالیت یا پروانه تاسیس، بهره‌برداری یا اشتغال از وزارتخانه‌ها، مؤسسات، سازمان‌ها یا شرکت‌های دولتی و سایر دستگاه‌های دولتی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر یا تصریح نام است می‌باشند و همچنین نهادهای عمومی غیر دولتی چنانچه به عرضه کالاها یا خدمات به خرده‌فروشان یا مصرف‌کنندگان مبادرت ورزند، مکلفند علاوه بر دریافت مجوز فعالیت یا پروانه، به اخذ پروانه کسب از اتحادیه مربوط نیز اقدام کنند.
و لذا مشمول پروانه کسب میباشد (ماده ۹۱ق اصناف)
الله اعلم