میتوانند شناسنامه رو باطل کنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۸۳ #33639820

من دختری هستم متولد ۶۱ که پدر و مادرم فوت کرده اند، سال ۶۲ و ۳ در زمان جنگ شناسنامه سفید به‌ سربازای متاهل داده میشده برای فرزندانشون، برادرم همون موقع شناسنامه رو به اسم فرزندی که وجود نداشته میزنه، و این فرد نامعلوم با همون اسامی در شناسنامه شون درج شده، و در سن ۱۵ سالگی حالا با حقه و کلک یا سوء استفاده از سادگی و بیسوادی پدرم عکس بنده رو روی شناسنامه میزنه و کارت ملی میگیره، چون‌ من تا پارسال که بردارم فوت شده اطلاع نداشتم، و این اطلاعات رو تازگی فهمیدم و هنگامی مطلع شدم که با فریب همسر برادرم برای اینکه قیم ما بشه امضا و انگشت کردم بجای اون شناسنامه. در صورتی که خودم دارای شناسنامه و کارت ملی جدید معتبر هستم حالا نمیدونم باید چکار کنم که‌ از دردسر احتمالی آینده راحت شوم، چون مطمئنا بعد از فوت همسر برادرم حتما ‌برای خیلی از کارها به من ‌نیاز است.
خلاصه میخوام بدونم آیا من میتونم ازونا شکایت کنم؟ راهنماییم کنین

مشاوره حقوقی ابطال شناسنامه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بابت جعل اسناد مدارک هویتی از شخصی که اقدام کرده شکایت کن