آیا ممکن است برای من هم با این وکالتنامه ای که داده ام مسئولیتی کیفری وجود داشته باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۸۵ #33636848

سلام
پدرم در زمان حیاتش املاک سهمی وقف خاص کشاورزی خود را به شخصی تحت عنوان وکالت واگذار نمود. بعدها اداره اوقاف تحت عنوان انتقال مال غیر پدرم و خریداران را تحت پیگرد قرار داد و در نهایت با استدلال اینکه وقف متولی نداشت و وقف خاص است دادگاه انها را تبرئه کرد. بعد از حکم‌ دادگاه پدرم یک وکالتنامه تام بلاعزل برای انجام کارهای اداری و اجاره به هر شرط مدت و ساخت اعیانی به انها یعنی خریداران تبرئه شده داد و بعد از فوت پدرم، من هم این وکالتنامه تام بلاعزل را تمدید نمودم در حالی متوالی ازین کار خبر ندارد.
آیا با توجه به این که پدرم یک برای این تحت تعقیب قرار گرفته و تبرئه شده.
آیا ممکن است برای من هم با این وکالتنامه ای که داده ام مسئولیتی کیفری وجود داشته باشد؟

مشاوره حقوقی وقف
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. وکالت پس عز فوت پدرتان منفسخ میشود و از بین میرود. اعتبار امر مختومه مربوط به پدرتان میشود و شامل شما نمیشود. بنابراین چون زمین ها به وقف اختصاص دارن وکالت دادن شما ، انتقال مال غیر محسوب میشود و قابل تعقیب است.

سلام
موضوع مطروحه بدلیل اعتبار امر مختومه قابل پیگیری مجدد نمیاشد، مگر اینکه تحت عنوان دیگری اقدام شود

با سلام انتقال مال وقف جز در موارد استثنا ممنوع است و اداره آن هم باید از طریق متولی ذیسمت انجام گیرد.

وکالت بعدازفوت پدر باطل است

خیر در صورت طرح دعوی مجدد در همان باب به اعتبار امر مختومه غیر مسموع است.