چگونه از پدرم نفقه بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷۲۰ #33631590

سلام
روز بخیر،
دختری ۱۸ ساله هستم، و پدرم در اهواز زندگی میکنه و از مادرم جدا شده بودن و دوسال پیش یرای دریافت نفقه از پدرم شکایت کردم، و مبلغ ۳۳۰ تومان هم برای نفقه گفتن، بعد از این قضیه پدرم گفت ندارم و هر وقت داشتم بهت پول میدم، و منم دلم براش سوخت و خیلی بهش گیر ندادم، ولی توی این دو سال اصلا به من نفقه ای نداده، و من خودم گاهی کار نیمه وقت انجام میدادم و پول تو جیبی رو در میاوردم، تا دیپلمم رو بگیرم، بعدشم که دیگه توی دو سال نه درس میخوندم نه جایی میرفتم، تا الان که متوجه شدم که به من دروغ گفته وضع خوبی داره، یه مغازه داره و سرشم خیلی شلوغه، یعنی هر دقیقه یه مشتری زنگ میزنه و تو این گرونی ها یه خونه خریده، ماشینشم که هی تند تند عوض میکنه، و شنیدم که به دایی هام ام پول داده، و الان ام که فهمیده من قصد دارم اقدام کنم با مادرم صیغه کرده و هم خونه و هم ماشینو زده واسه مهریش که بگه من چیزی ندارم، منم بهش گفتم که الان که پول داری پول بده من برم دانشگاه، الان دو ساله چون تو پول نداشتی نرفتم، دانشگاه، بابام میگه من هیچ وظیفه ای ندارم بخوام پول دانشگاه بدم، فوقش هر چی تو خونه هست همونو میخوری و از این حرفا، به هرحال زیر بار نمیره، و هی میگه ندارم نمیدم، ولی هی در حال خرج کردن برای اینو اونه، میگه مشکل داری برو‌ شکایت کن.
الان من چند تا سوال داشتم:
اینکه میزان نفقه ای که اعلام شده واسه قبل گرونی ها بود، و من اون موقع درس نمیخوندم، ولی دارم از راه دور پیش دانشگاهی میخونم، و بهمن هم باید برم واسه ثبت نام دانشگاه میشه من درخواست بدم برای اینکه نفقه رو زیاد کنن؟
و اینکه توی این دو سال که نفقه منو نداده، آیا میتونم شکایت کنم و نفقه های گذشته ام رو هم بگیرم؟
چطور باید اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نفقه گذشته را نمیتوانید مطالبه نمایید اما میتوانید در خصوص نفقه در حال حاضرتلان دادخواستی را ارائه نمایید

درودها، ضمن آرزوی کسب موفقیت های چشمگیر علمی در دانشگاه برایتان
دادخواست تعدیل نفقه با استناد به افزایش نرخ تورم و بی ثباتی اوضاع اقتصادی وظایف قانونی پدر را بدهید موفق باشید

درودها، ضمن آرزوی کسب موفقیت های چشمگیر علمی در دانشگاه برایتان
دادخواست تعدیل نفقه با استناد افزایش نرخ تورم و بی ثباتی اوضاع اقتصادی وظایف قانونی پدر را بدهید موفق باشید

با سلام امکان گرفتن نفقه معوقه وجود ندارد ولی دادخواست نفقه را طی شکایت قبلی خود از طریق دفاتر الکترونیکی قضایی انجام دهید

با سلام - امکان پرداخت نفقه معوق در این مورد وجود ندارد .برای افزایش مقدار نفقه میتوانید طی دادخواتی این مورد را مطالبه نمایید که بستگی به نظر قاضی پرونده دارد.

سلام وقت بخیر
امکان مطالبه نفقه معوقه وجود ندارد اما در خصوص افزایش میزان نفقه جاریه می توانید اقدام نمایید. از طریق دفاتر الکترونیک خدمات قضایی دادخواستتون را ثبت نمایید.

امکان مطالبه نفقه معوقه اقارب وجود تدارد