در صورتی که نتوانم دفاع مشروع خود را ثابت کنم، جرم و مجازات جنبه عمومی جرم من چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۱ #33619598

شخصی به قصد ربودن من به ماشینی که متعلق به ۱ نفر بود درب منزل صاحب ماشین و یک نفر دیگر داخل ماشین به من حمله ور شد و با توهین و تحدید و کتک ( لگد و سیلی) و یک شیشه نوشابه در دست خودش آماده حمله دست من را گرفت و به زور گفت سوار ماشین شوم.. با وجود تلاش من به فرار نتوانستم دستم را آزاد و فرار کنم. من هم با یک باطوم جمع شو ی کوچک که در جیب داشتم ( چون میدانستم احتمال این خطر هست، وی ۲۰ دقیقه قبل دوستم را جلوی چشم من ربوده بود و من برای جویا شدن حال دوستم به درب منزل رفته بودم ) ضربه ای به سر وی زدم و سرش خون آمد، فرار کرده، پناه گرفتم جایی و به پلیس ۴ بار زنگ زدم(صدای تماس ها و گزارش هست) ولی پلیس که آمد در کلانتری گفتند که من داشتم با صاحب ماشین درب منزل دعوا میکردم و آنها خواستند جدا کنند و من او را با باطوم زدم. ولی من داستان را گفتم و گفتم میله ای فلزی از زمین (باغچه ای) هنگامی که دستم را گرفته بود، برداشتم و زدم که دستم آزاد شود و فرار.. ( فقط نگفتم باطوم ) البته پلیس هم چیزی از من نیافت. وی در کلانتری ۱۰ میلیون گرفت رضایت داد. اسمس ارجاع به بازپرسی آمده. حال سوال:
اینکه در صورتی که نتوانم دفاع مشروع خود را (حتی با وجود شهادت دوستم و صداها) ثابت کنم، جرم و مجازات جنبه عمومی جرم من چیست؟ (فحش و تحدید و قدرت نمایی نکردم و فقط دفاع و فرار و گزارش به پلیس)
تشکر

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ۱۰ میلیون گرفته و رضایت داده مونده مجازات عمومی شما، که میتوانید با شهادت دوست خود مبنی بر ربودن به زور ایشان و سپس شما و صداهای موجود و حتی بقول خودتون ۴ تماس به پلیس ۱۱۰ ادعای خود را اثبات نمایید