مراحل خرید و فروش آپارتمان بدون سند چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۹ #33609261

آپارتمانی هست با سند تعاونی از شوهرم (متوفی) وکالتی تحویل گرفتم همه وراث وکالت تام فروش بهم دادن با تحویل پول برای خودم سند عادی داره نه رسمی سندهاش هنوز حاضر نیست قصد فروشش رو دارم املاکی به این شکل بازم در دفتر اسناد رسمی معامله میشن یا نه فقط در دفتر املاک با مبایعه نامه انتقال داده میشن؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معامله ملک مورد نظر در دفتر املاک و خود شرکت تعاونی صورت میگیرد . ابتدا مبایعنامه تنظیم شود سپس در دفتر تعاونی انتقال صورت گیرد .

سلام
شما می توانید مستند به سند تعاونی و وکالت از وراث اقدام به فروش بنگاهی کنید معمولا مبلغی برای تنظیم سند نگه داشته می شود چنانچه سند ملک آماده شد موقع انتقال مبلغ باقی مانده را اخذ و سند را انتقال می دهید.

با سلام این معامله علاوه بر تنظیم مبایعه نامه عادی در دفاتر مشور املاک در تعاونی مسکن یاد شده هم بایستی نقل و انتقال آن ثبت شود. و در مبایعه نامه ضمن قید تصریح و تذکر به خریدار مبنی بر قولنامه ای بودن آپارتمان؛ بایستی تعهد انتقال رسمی سند را طبق مقررات داخلی شرکت مذکور بر عهده تعاونی یاد شده محول کنید. و خود شخصا انتقال رسمی سند را بر عهده نگیرید.

با سلام - این نوع از املاک میتوانند در املاک با تنظیم قولنامه فروش واگذار گردند وحتما با توجه به اینکه از طریق تعاونی در اختیار قرار گرفتند بایستی در دفتر تعاونی این معامله ثبت شود وآخرین مالک یا خریدار مشخص باشد چراکه بعدا برای دریافت اسناد از تعاونی این انتقال درآن ثبت شده باشد.

سلام.تت زمانیکه سند رسمی صادر نشده نمی توانید از طریق دفترخانه اقدام به خرید و فروش آن ملک بنمایید و میتوانید از طریق وکالت و مبایعه نامه عادی اقدام به فروش ملک موصوف انجام دهید