حق حــبسم اسقــاط شـده بــــخـــاطــر رای قـــطـعی الـزام بــــه تـمـکین؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲۶۸ #33547274

درخواست مـــنزل مــستــــقــل با اثـــاثیه بــــدهــــم
اگر تهـــیه کــــرد نـــرم سر خونه زندگی و تمکین نکنم
رای قــــطــعــی تمکین صـــــادر بشع و زمان اعتراض و اعاده دادرسی تـــمام شــــــود
میـــتوانم بخاطر بـــاکــــره بــــودنم درخواست نفقه کنم
یــــــا
ضمنا اجرای احکام مدنی بابت رای فوق گواهی عدم تمکین ام را صادر کرده و پرونده مختومه شده است

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. اگر اجرای احکام حکم عدم تمکین راصادر وناشزه تلقی شده که نفقه به شما تعلق نمی گیرد بایستی در جلسات رسیدگی داده درخصوص تمکین به حق حبس اشاره می نمودید.

در صورت صدور حکم نشوز نفقه به شما تعلق نخواهد گرفت.

سلام اگر زوج ناشزه نباشد نفقه به ایشان تعلق میگیرید

سلام اگر زوجه ناشزه نباشد نفقه مشمولش می شود

بادرودوسلام تا زمانی که زوجه ناشزه تلقی و محسوب نشده شایستگی دریافت نفقه را دارد.

اگر از حق حبس استفاده کنید ،حکم تمکین صادر نمیشود.مستحق نفقه هستید.

باسلام، نیاز به بررسی دارد