در صورت نپرداختن مبلغ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۸ #33521960

با سلام و احترام یک قراردادی به مبلغ یکصد میلیون تومان که بیست میلیون آن نقدا و ۸۰ میلیون سر برج طی چک میان فرزند اینجانب و فروشنده موبایل منعقد شده که فرزندم بمدت یکسال آنجا کار کند و اگر موبایلی هم از پول داده شده فروش برود در سود آن ۵۰% فروشنده و ۵۰% فرزندم تقسیم شود . اگر هم موبایلی از فرزندم فروش نرفت پس از اتمام قرارداد در پایان قرارداد میزان سرمایه اولیه و مبالغی که در طول سال به آن اضافه شده مورد بررسی قرارگرفته و با تنظیم صورتمجلس ، به سرمایه گذار (فرزندم)تحویل داده می شود . در صورتی که سرمایه گذار جنسی در فروشگاه داشته باشد در صورتمجلس آورده و آن را تحویل می گیرد . سود و ضرر و زیان بر عهده ی سرمایه گذار می باشد . الان پدر و مادر این فرزند ناراحتی که داریم اینست که مبلغ یکصد میلیون تومان را پس از اتمام قرارداد چگونه از صاحب فروشگاه بگیریم . اگر پول را نداد چکار کنیم

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید درخواست مطالبه وجه را نمایید.

در صورت استنکاف از دادن مبلغ مذکور ، موضوع حقوقی است و با طرح دعوی استرداد و مطالبه وجه باستناد قرارداد فیمابین می توانید احقاق حق خود را از دادگاه بنمائید که البته کمی زمان بر خواهد بود .