آیا احدی از اعضای هیئت کارشناسی میتونه با چند ماه تاخیر از زمان مقرر بازدید نسبت به نفرات قبلی، اقدام به بازدید و نظریه اونها رو باطل کنه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۴۲ #33520520

سلام
در خصوص خسارات وارده به ملک از طرف مستاجر تقاضای کارشناسی کردم و یک نفر به نمایندگی از هیئت سه نفره از واحد مذکور بازدید کرد و نظریه کارشناسی هم به نفع من (مالک) صادر شد ولی بعد از گذشت حدود چهار ماه در حالی که منتظر صدور رای بودم مجددا یک نفر دیگه از اعضای هیئت کارشناسی اعلام کرد که باید بازدید انجام بده . در حالی که طبق ابلاغیه شورای حل اختلاف زمان اعتراض به نظریه حدود یک هفته بوده و الان بیش از چهار ماه گذشته و من در این خصوص همکاری کردم با کارشناس و در کمال تعجب دیدم که کارشناس آخر که بعد از گذشت بیش از چهار ماه مجددا و بدون اعتراض به کارشناسی قبلی از سوی طرفین ، برای بازدید آمده بود در نظریه اش نوشته که کلیه خساراتی که کارشناس در مرحله اول تایید کرده لغو میشه و هیچ خسارتی به ملک وارد نشده که البته طبق عکسهای گرفته شده ، خلاف بودن ادعای ایشان واضح است . حال سوال من اینجاست که آیا همچین مسئله ای درسته که یکی از اعضای هیئت کارشناسی با چند ماه تاخیر از تاریخ مقرر برای کارشناسی بیاد و نظریه نفرات قبلیو باطل کنه؟ الان شورای حل اختلاف میگه یا اعتراض کن بره دست هیئت پنج نفره یا همینو قبول کن . من همینطوری هم الان از برج دو درگیرم با این مستاجر و نه کلید تحویل داده و نه کرایه داده . اگه بخوام اعتراض بزنم هم باز چند ماه دیگه معطلی داره تازه اگه بازم داستانی پیش نیاد . چون این مستاجر خیلی قالتاق هستش و به طرق مختلف تا الان روند کار پرونده رو عقب انداخته که منو خسته کنه .
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام این موضوع جهت پاسخگویی نیاز به بررسی بیشتری دارد

سلام موضوع نیاز به بررسی بیشتری دارد....

سلام موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

باسلام موضوع نیاز به بررسی بیشتری دارد

خیر کلیه کارشناسان با هم اعلام نظر می نمایند.نمی توانند خلاف قانون خارج از مهلت اعلام نظر نمایند مگر با اعتراض

نظریه اعضای هیات کارشناسی باید در قالب یک نظریه واحد ارائه شود و امکان ارائه نظریه مستقل وجود ندارد . برای اظهارنظر در این خصوص باید موضوع بررسی و نظریه رویت شود .

درود:بستگی به محتویات پرونده وبرسی بیشتر است .