چطوری میشه از این موضوع رفع اتهام کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۰ #33518783

با سلام
احضاریه ای مبنی بر همکاری در کلاه برداری اینترنتی برای بنده ارسال شده که بعد از مراجعه دادسرا مشخص شد که فردی با استفاده از قالبهای آماده ای که میفروشم و حذف نکردن کپی رایت اقدام به فیشینگ (مبلغ ۱ میلیون ۷۰۰ هزار تومان) کرده و با توجه به اینکه بنده کار طراحی سایت انجام میدم و نام تجاریم و اطلاعات تماسم در گوگل به راحتی قابل دسترسی هست، شخصی در تلگرام به بنده پیغام داد که از سایت تون داره فیشنینگ انجام میشه ( و بهشون توضیح دادم که کار بنده نیست و این محصول آماده هست و کپی رایت رو حذف نکردن و ... بهشون پیشنهاد کردم که برن از پلیش فتا و دادگاه شکایت کنن تا پیگیری های لازم انجام بشه)
نکته جالب اینه که در دادگاه بیان شد که مبلغ ۲۰۰ هزار تومان از طرف کلاه بردار به حساب بنده واریز شده ( و بنده اصلا طرف رو نمیشناسم و در جریان این مبلغ نیستم اصلا) چون به صورت فریلنسری کار های طراحی سایت انجام میدم معمولا اطلاعات شخصی طرف ازش پرسیده نمیشه و ممکنه من برای اون شخص خدماتی در حوزه وب سایت انجام داده باشم و پول به این دلیل برای بنده واریز شده باشه
سپاس

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، در این مورد شما می توانید با ارایه ی مدارک معتبر از جمله استعلام بانکی ، اطلاعات سفارش انجام شده و عرف کاری مطابق استشهادنامه از این اتهام برائت کسب کنید؛ البته ممکن است شما را به سهل انگاری در فعالیت حرفه ای و ایجاد شرایط وقوع جرم توسط اشخاص متهم کنند؛ در هر صورت توصیه می گردد جهت پیگیری اصولی موضوع به وکیل مراجعه نمایید؛ آرزوی‌ موفقیت.