آیا لازم بود در وکالتنامه اسم ایشان نیز قید شود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۶۸ #33510182

با سلام و احترام
بنده زمینی را بصورت وکالتی خرید نموده ام. شرح این وکالت به این شکل است که در وکالت اولیه بر اساس حکم انحصار ورثه اسامی تمام موروثین در وکالتنامه به فروشنده ثبت شده است. در وکالت دوم که خریدار اولیه به بنده فروخته استناد به وکالت اول و تمام اختیارات آن شده است اما از ۹ نفر وراث اسم یکی از وکلای اولیه وجود ندارد ذکر این نکته که ایشان فوت کرده اند لازم است. آیا لازم بود در وکالتنامه اسم ایشان نیز قید شود؟ اگر لازم بوده دفترخانه چرا اسم نفر ۹ را علی رغم استناد به آن قید نکرده در صورتی که در وکالت اولیه هر ۹ نفر حضور دارند.

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام سلام در صورت فوت وکالتنامه وی باطل میشود

با سلام
برای پاسخگویی دقیق به سوال شما باید هم متن وکالتنامه و هم تقویض وکالتی که به شما انجام شده است رویت شود.
اما فوت موکل یا وکیل منجر به بطلان وکالتنامه می شود .حال که احدی از موکلین فوت شده باید ورثه او به شما وکالت بدهند.

بله شما باید از ورثه آن مرحوم اخذ وکالت نمایید چون وکالت قبلی مرحوم به دلیل فوت باطل گردیده است.

باسلام
کاربر گرامی بافوت آن ورثه علی القاعده وکالت باطل گردیده است دشتم میبایست ورثه آن مرحوم بعد از انحصارگرایی و تشریفات قانونی اقدام به اخذ وکالت از ورثه آن مرحوم نمایید‌

با فوت وکیل یا موکل وکالت باطل میشود

چون اگر فوت کند وکالتنامه باطل میشود

در صورت فوت وکیل وکالت باطل می شود و به همین دلیل قید نشده است.