آیا این قضیه برای من در دادگاه برای طلاق و حضانت فرزندان مفید خواهد بود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۵۵ #33505315

سلام، همسرم با یک خانم شوهردار (که با همسرش درگیر جدایی بودن و هنوز اون زمان جدا نشدن) در رابطه بوده و با پیگیری های شوهر خانم، همسرم و خانمش رو مامورا توی ماشین در حال خروج از شهر گرفتن و حکم شلاق و حبس (که حبس هنوز اجرا نشده) جفتشون صادر و اجرا شده.
بعد از این ماجرا، من و همسرم هم درگیر طلاق شدیم ( با توجه به زمان‌ بر بودن پروسه هنوز انجام نشده)
الان اون خانمه و شوهرش از هم جدا شدند و عده خانومه هنوز تموم نشده که همسرم بصورت مخفیانه پیششه،
آیا میشه از جفتشون شکایت کرد؟ برای شکایت اگه هر دو در خونه خانومه باشن حکمش چیه؟ و اگه شکایت وارد باشه حکمش چی خوهد بود؟ و اگه شکایت وارد باشه اون حبسه هم براشون اجرا خواهد شد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در مورد طلاق بله تاثیر گذار هست چنانچه اثبات بشود برای شما می تواند حق طلاق ایجاد کند و در مورد حضانت فرزند نیز با توجه به اینکه قبلا هم محکومیت داشته و مجدد این عمل تکرار شده ممکن هست بتوانید رای بگیرید

با درود بله در موردحضانت نیز می‌تواند موثر باشد می‌توان بدان استناد کرد
لکن مقام قضایی بنا به مصلحت طفل تصمیم خواهد گرفت.

برای طلاق تاثیرگذار هست لیکن در بحث حضانت فرزند صرف یک رابطه نامشروع تاثیر چندانی ندارد مگر زوج اشتهار ب فساد اخلاقی داشته باشد که از وی سلب حضانت شود
برای اثبات زنا نیاز ب ادله محکمه پسند هست و ب صرف مطروحات ثابت نمیشود زنا در شرایط احصان حکم اعدام دارد

سلام میتوانید شکایت رابطه نامشروع مطرح کنید در صورت اثبات و صدور حکم ب محکومیت چنانچه حبس پرونده قبل تعلیقی بوده اجرا خواهد شد

در خصوص رابطه نامشروع محکوم شده اند لیکن اگر در خصوص زنا ادعایی دارید صرف در منزل بودن موضوع را اثبات نمی کند و نیاز به دلایل بیشتری هست

سلام اگر رابطه جنسی دخول صورت گیرد قانونا رجم برای خانم اعدام برای آقا خواهد بود که در رویه اجرا نخواهد شد

باسلام
لطفا بسیار دقت بفرمایید، چراکه دعاوی کیفری بسیار حساس هستند
پس شما باید دلایل محکمه پسند مثل شهود داشته باشید که این دو نفر مرتکب زنا یا رابطه نامشروع شدند و صرف حضور یک مرد در خانه یک زن به معنای وقوع یک جرم نیست
اگر با اقرار (چون با شاهد تقریبا اثبات رابطه نامشروع غیر قابل اثبات است) یا علم قاضی (قاضی با توجه به اوضاع و احوال و ادله معتقد باشد که چنین جرمی رخ داده که خیلی بعید هست) چنین جرمی اثبات بشود، مجازات آنان بسته به نوع عملشان متفاوت است.
در کل توصیه میکنم چون در زمینه اثبات جرم ادله محکمه پسند ندارید، اقدام به شکایت قضایی نفرمایید چراکه ممکن است بعدا از شما به جرم افترا شکایت کنند.