همسرم میگوید باید به منطقه ی دیگری برای زندگی برویم، اگر من اقدامی نکنم، چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۹۱ #33499530

سلام
من در خانه ایی که زندگی میکنم ۳ دانگ خونه به نامه منه ۳ دانگش به نامه همسرم هست که چون تو دعوا و وکیل این داستانا هستیم همسرم از ترسه مهریه رفته ۳ دانگشو به نامه پدرش زده. حالا الان گیر دادن که ما ۳ دانگمونو میخوایم باید خونه رو بفروشیم منم موافقم ولی از یه طرفی همسرم رفته تو جنوبی ترین جای تهران یه خونه ۵۰ متری اجاره کرده میگه باید بیای اونجا زندگی کنی.
میخوام بدونم قصد و نیتش چیه از این کار؟
و اینکه اگه من نرم چه اتفاقی میوفته؟

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید ملک را نفروشید
شاید قصد دارند اینجوری مهریه به شما ندهند و شما را راضی به طلاق نمایند

در انتخاب مسکن، زوج باید شان و مرتبه اجتماعی زن را در نظر بگیرد. این موضوع در ۱۱۰۳ قانون مدنی نیز آمده است و شوهر باید مسکن مناسب، در شان زن و متعارف محل زندگی پدری، برای زن تهیه کند.
در حالی که زن باید از همسرش تبعیت کند و وارد خانه‌‌ای شود که برایش تهیه کرده است، در عین حال اگر منزل موافق شان وی نباشد، می‌تواند تمکین نکند .

سلام و وقت بخیر
با توجه به اینکه مسکن هم جز نفقه محسوب می شود و اگر بابت تعیین محل زندگی شرطی در عقدنامه نداشته باشید لذا باید تمکین کنید.

سلام وظیفه تهی مسکن با مرد است اما باید رعایت شان و منزلت زن را هم بنماید . شما می توانید تمکین نکنید و از طریق شکایت کیفری ترک نفقه در دادسرا درخواست کنید تا منزل ایشان مورد کارشناسی قرار بگیرد و اگر در شان شما تشخیص داده شد باید بروید و زندگی کنید .

سلام
اینکه خانه به نام آنهاست می توانستند در زمان زندگی درآن خانه از شما اجاره یا اجره المثل بگیرند؛ چ.ن تهیه مسکن از وظایف زوج است و وقتی نصف خانه مال زن باشد می تواند نصف اجاره یا اجرت المثل را از همسر خود مطالبه کند.
اینکه در کجا زندگی مشترک باشد با مرد خانه است مگر در این خصوص شرطی به نفع زن ایجاد شده باشد.
در خصوص اینکه به اسم پدرش زده باشد اگر شما خانه را به اسم ایشان بخاطر مهریه زده باشید و انتقال داده باشید از مهریه حساب می شود و انتقال به پدرشان در این خصوص باعث نمی شود شما دوباره نسبت به آن مقدار مهریه دین پیدا کنید.

سلام دوست گرامی
نیت ایشان آزار و اذیت شماست و میخواهد عدم تمکین شما را بگیرد تا دیگر نفقه به شما تعلق نگیرد شما بایستی اثبات نمایید که ان منزل در شان زندگی مشترک شما نیست

سلام
تهیه مسکن از وظایف مرد است و زن باید در مسکنی که زوج تعیین می کند زندگی کند مگر در عقد ازدواج شرطی غیر از این شده باشد
مسکنی که زوج تهیه می کند باید در شان زوجه باشد و چنانچه در شان زوجه نباشد زوجه الزامی به سکونت در آن ندارد