میگه میرم شکایت می‌کنم چکاری میتونم بکنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱,۱۸۰ #33489524

قبل قرار داد قرار شده حقوقمو یکم تا سوم تسویه کنه ولی توی قرارداد اینو ننوشته. حقوق اردیبهشت رو ۲۳خرداده هنوز کامل نداده.الان من کارو تعطیل کردم میگه طبق قرارداد باید بیای کار کنی حرف اضافه هم نباشه قرارداد رو هم دستی نوشتیم روی یه ورقه کاغذ. حالا من با این آقا چیکار میتونم بکنم میگه میرم شکایت می‌کنم پدرتو در میارم ۱۰۰تومن ضرر زیان میگیرم ازت.

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نمی توانید یک‌طرفه فسخ کنید مگر این حق وجودداشته باشد

حسب قرارداد تنظیمی می بایست عمل کنید

باسللام
مطابق با قرارداد عمل نمایید .

قانون کار جز قوانین آمره بوده و برخلاف آن هر توافقی هم شده باشد باطل است.شما میتوانید در اداره کار شکایت و کارفرما را محکوم نماید.

با درود تمام حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
لیکن مطالبه خسارات مصداق ندارد مگر واقعا چنین چیزی محقق شده باشد

مطابق با قرارداد باید عمل گردد

سلام و درود
طرفین ملزم به قراردادهستند البته در حدود قواعد قانون کار
اگر در قرارداد شما حق فسخ ندارید، نمیتوانید یکجانبه قرارداد را کنار بگذارید و سرباز بزنید
باید مطابق قرارداد عمل کنید
لکن
بابت حقوق و مزایای معوقه میتوانید به اداره کار شکایت کنید در این صورت کارفرما در صورت وجود شرایط هم جریمه خواهد شد هم الزام به پرداخت
موفق و موید باشید