آیا می توان سند خودرو را به نام ۲ نفر تنظیم کرد؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۰,۱۷۶ #33464

با سلام، آیا میتوان سند خودرو را به نام دو نفر زد؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله امکان پذیر میباشد

سلام بله امکانپذیر است

تنظیم سند خودرو به نام چند نفر ایرادی ندارد فقط پلاک خودرو حتما می بایست به نام یکی از آنها صادر گردد

امکان تنظیم سند خودرو برای ۲ نفر به صورت مشترک ( مالکیت شراکتی) وجود دارد به نحوی که انتقال گیرندگان به صورت مشترک با سهم مشخص مالک خودرو باشند. اما انتقال مالکیت به صورت ششدانگ برای بیش از یک نفر امکانپذیر نخواهد بود.

تمام اموال منقول و غیر منقول را می توان به صورت دانگی مورد معامله قرارداد داد.

بله امکان ثبت سند به نام دو نفر وجود دارد

بله میتوانید به نام چند نفر تنظیم کنید
اما باید برای هر فرد سهمی از شش دانگ خودرو در نظر بگیرید و سند به صورت مشاع خواهد بود