مدتی هست مهریه اش را مطالبه و قصد جدایی دارد، به چه صورت میشود قانونا با ایشان برخورد کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۹ #33463233

همسرم در تمامی امور زندگی با بنده هماهنگ نیستند.لیکن بدون هماهنگی و اجازه من از منزل خارج و مشغول کار در رستوران شده و به خاطر همین همیشه دعوا میکنیم.لذا مدتی هست مهریه اش را مطالبه و قصد جدایی دارد.به چه صورت میشود با ایشان برخورد کرد

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای مطالبه مهریه ، چاره ای جز پرداخت نخواهید داشت و در صورت عدم تمکن مالی اعسار دهید
در مورد اشتغال بدون اذن شما میتوانید ایشان را در صورت اشتغال ایشان را منع نمایید
در مورد ترک منزل دادخواست الزام به تمکین ارایه نمایید

سلام
شما میتوانید در صورتی که کار ایشان با شونات زندگی شما مناسب نیست از طریق دادگاه اقدام نمایید و مطالبه مهریه ارتباطی به موضوع طلاق ندارد و در هر زمان قابل مطالبه از سوی زوجه است !

باسلام و عرض ادب اگر همسر شما مطالبه مهریه نموده در صورتی که اموالی افزون بر مستثنیات دین داشته باشید می‌تواند توقیف کند اگر ایشان شغلی منافی با شئونات زندگی خانوادگی شما داشته باشد میتوانید با ارائه دادخواست به دادگاه ایشان را از ادامه شغل منع نمایید.. به نظر بهتر است از راه گفتگو و مصالحه در جهت حفظ زندگی مشترک گام بردارید