همسرم دادخواست ابطال معامله داده است،آیا با وجود اعتراض شخص ثالث،معامله باطل خواهد شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۳۴ #33461555

سلام
بنده در زمان عقد نکاح در شرایط ضمن عقد ذکر شده زوج در صورتی که در آینده خانه تهیه نمود، نیمی از آن را به زوجه انتقال دهد.
بنده ۳ سال بعداز عقد خانه ای تهیه نموده ام که ۸۰ درصد قیمت آن با کمک هزینه وام مسکن تهیه شده، ۵ ماه بعد از خرید خانه بدلیل اینکه اقساط وام سنگین بود و توانایی پرداخت نداشته ام، خانه را به خواهرم با مبایعه نامه و وکالت بلاعزل فروخته ام که متعهد پرداخت اقساط هم خریدار شده، یک ماه بعد از فروش خانه زوجه دادخواست الزام به تعهد شرط ضمن عقد را به دادگاه ارائه نموده که دادگاه بدوی من را الزام به فک رهن و انتقال ۳ دانگ از سند نمود، سپس در دادگاه تجدیدنظر با اعتراض ثالث مواجه شدن و دادگاه در رای اعتراض ثالث را وارد دانست و اعلام کرد خواهان بدوی نسبت به ملک بی حق می باشند و رای قطعی اعلام شده.
حالا همسر بنده مجددا دادخواست ابطال معامله داده است؟
آیا معامله با توجه به رای اعتراض ثالث ابطال می شود؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دیگر دعوی جدید وارد نیست چون قبلا در این خصوص اتخاذ تصمم شده است شما میتوانید در مقام دفاع عنوان نماید دعوی ایشان اعتبار امر مختوم بها را دارد .

به استناد اعتبار امر مختومه در این پرونده دیگر دعوای جدیدی مسموع نیست

دعوای جدید وارد نیست چون قبلا راجع به این مساله تصمیم گیری شده و رای دادگاه از اعتبار قضیه محکوم بها برخوردار است.

ابطال معامله باتوجه به رای اعتراض ثالت ، رد می شود