کارفرما حق و حقوقم را حتی بعد از شکایت نداد چه کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۹۸ #33457154

سلام.من از کارفرما بابت عیدی و سنوات و حقوق روزهای تعطیلی شکایت کردم و رای به نفع من صادر شد و با اینکه ۱ ماه و نیم از صدور حکم گذشته کارفرما خقم را نمیدهد و گوشیش رو خاموش کرده و کارخانه هم تعطیل شده من از شخص مدیرعامل و شرکت شکایت کردم و برای مطالبه حقم به شورای حل اختلاف فرستادنم و کارفرما حضور پیدا نکرد و مجدد برام ۱ حلسه دیگر نوشتند. اگر مجدد کارفرما نیاد چه باید کنم؟با توجه به جمع شدن شرکت و نداشتن ادرس منزلشون امکان این هست که دادگاه پیگیری کنه که اموال یا حساب بانکی دارند یا خیر؟ که حسابشون مسدود بشه یا اموالشون مصادره بشه؟ من باید چه کار کنم؟
و میتونم بابت تاخیر در پرداخت هم ازشون شکایت کنم و جریمه بگیرم؟ اگر میشه می باید اقدام کنم و چگونه؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ادب اگر از دادگاه شکایت خود را پیگیری کنید بعد از صدور اجراییه واحد اجرای احکام الزام کارفرما به اجرای رای یا جلب رضایت شما را میکند و می توان حکم جلب را نیز گرفت.

میتونید شکایت کیفری مطرح کنید

به مهر
با عدم حضور ایشان اخلالی در روند پرونده صورت نمی گیرد و رای صادر می گرددو می توانید پروسه اجرا و توقیف اموال راانجام دهید

با سلام
شما می توانید از طریق دادگاه شکایت کنید وبابت مطالبه ی بدهی درخواست توقیف اموال کنید

با سلام..
پس از صدور رای و قطعی شدن محکومیت صادره.. پرونده جهت اجرای متن حکم به اجرای احکام ارسال و پس از ثبت پرونده در مرحله اجرای احکام.. اموال و حسابهای بانکی محکوم استعلام می گردد، در صورت موجود توقیف و همچنین در صورت داشتن پلاک خودرو بنام وی.. خودروی مذکور توقیف و مبلغ محکومی از آن طریق وصول می گردد..
موفق باشید..

با سلام
اگر اموالی دارد توقیف ، حقوق و حساب بانکی دارد مسدود و در غیر ان اخذ جکم جلب ایشان را از اجرای احکام شعبه تقاضا نمایید .

با صدور رای مراتب به دادگاه ارسال و اجرائیه صادر میگردد . پس از صدور اجرائیه و تشکیل پرونده اجرایی نسبت به استعلام بانکی و ثبتی و راهور اقدام شده و اموالی که شناسایی شود توقیف میگردد .