بدون اجازه واحد ها رو فروخته، چگونه از پیمانکار شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۸۹۱ #33443094

با سلام
من در حدود دو سال پیش خانه خود را به پیمانکار مشارکت ساخت و ساز دادم طبق قرارداد دو طبقه تکمیل سه خوابه تحویل من بدهد ولی الان واحد ها را دو خوابت و خیلی بد ساخته، ضمنا طبق قرارداد باید برای نقشه ساخت با من هماهنگی و مشورت میکرد که اصلا نکرده و اجازه فروش هیچ کدام از واحد ها را هم نداره چون فقط وکالت کاری بهش دادم ولی بدون اجازه از واحد ها فروخته، لطفا راهنمایی کنید باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ‌‌موردشما نیاز به مطالعه قرارداد فی مابین دارد چنانچه هیچ اجازه ای بابت فروش نداده باشید میتوانید از ایشان شکایت فروش مال غیر مطرح کنید و همچنین در رابطه با ساختمان در هر مورد که تخلف از وعده شده باشد و یا طبق قرار قبلی نباشد میتوانید شکایت کنید

میتونید برای فروش مال غیر علیه شون اقدام کنید

با سلام
با موضوع فروش مال خیر شکایت مطرح کنید

با سلام می توانید دعوی اعلام بطلان معامله فضولی مطرح کنید و با تامین دلیل داد خواست مطالبه خسارت ارائه دهید

با درود تحت عنوان فروش مال غیر میتوان طرح شکایت کرد

با توجه به اینکه جهت اظهارنظر قطعی نیازمند مطالعه و بررسی دقیق قرارداد فی مابین میباشد
در صورت تخلف از مفاد قرارداد ابتدا نسبت به تخلفات حادث تامین دلیل نمایید و سپس مطالبه خسارات وارده....
اگر ضمن قرارداد تنظیمی حق فروش به ایشان نداده اید بزه فروش مال غیر محقق است و میتوانید طرح دعوای کیفری نمایید...

با سلام
درمورد بخش اول الزام سازنده به انجام تعهدات و خسارات عدم انجام رابخواهید
دربخش دوم سوال معامله فضولی انجام شده و قابل پیکیری میباشد
باتوجه به مشارکتی بودن قرارداد مشمول مال غیر نمیباشد
برای ارایه پاسخ کامل مطالعه محتویات قرارداد امضا ء شده لازم میباشد