چرا مرد نمیتونه از حق حبس استفاده کنه آیا از لحاظ قانونی همچین چیزی عملی هست؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۳۴۲ #33429562

سلام و وقت بخیر
من سوالی میخوام بکنم که شاید عجیب باشه
الان من تازه ازدواج کردم و تو دوران عقد همسرم از حق حبس استفاده کرده و محکوم به پرداخت نفقه و مهریه شدم. خب مگه حق فسخ یه حقی برای طرفین قرارداد نیست؟ چرا من باید مهریه بدم مگه منم نباید بتونم از حق حبس استفاده کنم و بگم که تا زمانی که زنم تمیکن نکنه مهریه نمیدم؟ چطوریه که تو حوزه خانواده اکثر قوانین به ضرر مرد هست و اول مرد باید به تعهدش عمل کنه؟ نکته عجیب اینکه حتی اگر من تمام مهریه رو کامل بدهم باز هم همسرم میتونه تمیکن نکنه و قانون کاری نمیکنه جز اینکه نفقه بهش تعلق نمیره! پس عملا مرد حقش ضایع میشه و کلا حق حبس نداره و این بی عدالتی در مورد یک طرف قرارداد هست. لطفا راهنمایی کنید که در این مورد مرد هم حق حبس داره و میتونه اقساط مهریه رو نده یا خیر؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر می بایست مهر را بپردازید و زوج حق حبس ندارد

با سلام خیر زوج حق حبس ندارد

باسلام
خیر زوج حق حبس ندارد

باسلام
خیر زوج چنینی حقی ندارد

باسلام و احترام

حق حبس برای زوجه میباشد فلذا تا موقعی که زوج مهریه را پرداخت نکند زوجه تمکین نمیکند و با پرداخت مهریه حق حبس هم ازبین میرود، درمورد مهریه درهر شرایطی زوجه میتواند مطالبه کند و شما هم میتوانید از قانونی که برای مردها گذاشتند به صورت تقسیط مبلغ رابپردازید درصورت نپرداختن اقساط امکان جلب شما توسط زوجه میباشد .

این حق حبس حق اوست وتا زمان پرداخت مهریه می تواند تمکین نکند

زوجه می تواند از حق حبس استفاده نماید و تمکین را موکول به دریافت مهریه نماید.