آیا میتونم از آن خانم اعاده حیثیت نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰۵ #33429186

سلام
یه نفر از بستگانم از من شکایت کرده که مشروب خوار هستم و مشروب نگهداری میکنم، یک هفته قبل هم منزلم مامور اومده بود، بخاطر موضوعی دیگه ایشان خودشان به ویترین منزلم چند شیشه مشروب خالی به عنوان دکور گذاشته بود که به مامور نشون داد و گفت که مشروب میخورن و نگهداری هم میکنن صورت جلسه شد، حالا شکایت ایشان از بازپرسی رد شده و منع تعقیب برام صادر شد.
حال میتونم به ایشان به عنوان افترا و توهین شکایت کنم؟
جرم ایشون با توجه به اینکه خانوم و معلم هستند چه خواهد بود؟
آیا ممکنه بخاطر خانوم و معلم بودنشان تخفیفی بدن یا برعکس؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ایشان از شما شاکی بوده است نمی توانید از شاکی تحت عنوان افترا شکایت کنید

به عنوان‌افتراء نمی توانید مگر اینکه ثابت کنید شاکی به ویترین منزل چند شیشه‌ مشروب خالی گذاشته

سلام
اگر ایشان از شما شاکی بوده است نمی توانید از شاکی تحت عنوان افترا شکایت کنید

سلام
میتوانید به جرم افترا و توهین طرح شکایت کنید البته دلایل کافی از جمله صورتجلسه کلانتری و شاهد را اماده نمایید