میتونم با معرفی چند شاهد به دادگاه از ایشون شکایتی بکنم هم در رابطه با بدهی هم ربا؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۲ #33429106

خسته نباشید ..من حدود دو سال پیش به خاطر مشکل مالی مجبور شدم از یک نمایشگاه ماشین مبلغی پول سودی ۱۰ در صد گرفتم بعد از چند وقت یکی از چکهایی رو اک داده بودم به ایشون پاس کردم ولی چون طی چند مرحله پرداخت کردم چک رو به من ندادن الان بعد از گذشت چند وقت ایشون روی چکی که بدهکارم و چکی که پرداخت کردم و روی سفته امانتی که داشتم اقدام کردم .. من میتونم با معرفی چند شاهد به دادگاه از ایشون شکایتی بکنم هم در رابطه با بدهی هم ربا .. ایشون یک فقره رسید به من به منظور روشن بودن حسابم دادن که کاملا بهره پولی رو که حساب کردن توی اون نوشته شده البته مهر و امضا نداره لطفا راهنماییم میکنید

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قطعا عمل ایشان ربوی بوده صرف نظرازاینکه فعل ربا برای طرفین حرام هست مگردرصورت اضطراب برای رباگیرنده.
وشمامیتوانیدبه تعرفه شهود ربوی بودن دریافت پول را اثبات نمائید