چطور تهدید ایشان را پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۵۸ #33406612

با سلام و وقت بخیر.
بنده حامی منطقه خودمون هستم و روزانه ۴۰ الی ۵۰ گربه رو غذارسانی می کنم، (بدون ایجاد آلودگی محیطی و تجمع گربه ها)، به عبارتی یه جوری فعالیت می کنم که باعث آزار همسایه ها نشه.
اما در نزدیکی من پارکی هست به مساحت ۳ هکتار که یکی از همسایه های ما که خونش به فاصله یه خونه از ما قرار داره بسیار ناراضیه که من غذارسانی کنم (این در حالیه که ایشون روی یه تیکه جلو پارک که تقریبا ۳۰۰ متره ادعای مالکیت می کنن، و من هم تازه اون روز و روزای دیگه حداقل ۵۰ متر با خونه ایشون فاصله داشتم و ایشون میگه کلا تو این یه تیکه نباش!!)، در حالیکه این ناحیه پاتوقه معتادها است و ایشون رابطه خوبی با معتادها دارن.
چند روز پیش ایشون به بنده گیر دادن و ما بحثمون شد، خودشون و دخترشون به بنده حمله کردن و خواستن من رو مورد ضرب و شتم قرار بدن که سر و صدا کردم ترسیدن و صرفا به فحاشی بسنده کردن.
بعد از اون هم من تماس گرفتم با پلیس برای تهیه گزارش، که ایشون به بنده افترا هرزگی زدن و گفتن معتادها به خاطر من اینجا میان. مامور هم که اومد اصلا کار چندانی نکرد و گفت صلح کنید منم ازش شکایت نکردم ولی الان ایشون رفتن شکایت کردن و اعاده حیثیت کردن و به دروغ حرف های بسیار زشتی را از زبان بنده بیان کردن و دو تا شاهد به دروغ هم دارن.( این در حالیه که خونه ما و ایشون تقریبا کنار هم هست و آبروی من هم رفته تازه اونا فحاشی و ضرب و شتم هم کردن) انقدر هم آدم های ناجوری هستن که بنده رو تهدید جانی کردن و همسایه به من گفتن ممکنه به معتادا پول بدن یه بلایی سرت بیارن یه مدت اینجا نیا.
در حالیکه این من بودم که این وسط آسیب دیدم و متاسفانه ماموری که اومدن از آشناهای ایشون بود و بنده هم به زور رفتم کلانتری و گزارش دریافت کردم. می خواستم بفرمایید بنده الان باید چیکار کنم؟ ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت خود را ثبت نمایید

با تنظیم شکواییه به پیوست دلایل به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

درود می توانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت خود را ثبت کنید

سلام از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت خود را ثبت کنید

با سلام ، می توانید از طریق احدی از دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت نمایید .

باسلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مستند شکایت تهدید، افترا و مزاحمت مطرح نمایید.