چه زمانی میتوانم درخواست طلاق بدهم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۸۳ #33367752

سلام. خداقوت. همسر من ۹ ماهه خونه و من و دوفرزندمونو ترک کرده و نفقه هم نداده. درخواست نفقه و اجرت المثل و مهریه کردم همگی تازه به مرحله اجرا رسیدن. تو این مدت همسرم دوبار با ادعای اجاره خونه جدید درخواست الزام به تمکین داده که هردوبار ثابت شده اجاره نامه هاش صوری و به قصد فریب دادگاه بوده. حالا میخوام بدونم من چه موقع میتونم دادخواست طلاق بخاطر عسروحرج بدم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام شرایط طلاق را دارید.

با توجه به اظهارات شما شرایط عسرو حرج وجود دارد و امکان طلاق وجود دارد.

سلام
شش ماه متوالی یا ۹ماه متناوب نفقه پرداخت نشود از مصادیق عسر و حرج زوجه محسوب میشود.

درود برای درخواست طلاق میبایست ۶ ماه مستمر نفقه پرداخت نکرده باشد در ضمن سایر شرایط هم مورد بررسی قرار میگیرد

باسلام درصورتی که زوج مدت ۶ماه نفقه پرداخت ننماید و اثبات کنید میتوانید دادخواست طلاق بدهید.

در خصوص بررسی واقعی بودن اجاره نامه ها و تهیه مسکن می توانید تقاضای بازدید محل توسط مددکاری دادگاه یا کارشناس بدهید.

در صورتی که شوهر بدون عذر موجه ۶ ماه متوالی یا ۹ ماه متناوب زندگی مشترک رو ترک کنه ویا اینکه شوهرمحکوم به پرداخت نفقه بشه و حکم رو اجرا نکنه