درخواست تامین خواسته بعد واخواست به چه صورت است؟

پرسیده شده
۳۱ پاسخ ۲۹۵ #33362186

سلام،حدود ۳ روزه چند برگ سفته رو واخواست کردم نمیدونمم که بدهکارم چیزی به نامش هست یا نیست خواستم بدونم بعد ۳ روز از واخواست میشه درخواست تامین خواسته یا استعلام و توقیف اموال بدم و قبل اینکه متوجه شه اقدام به توقیف کنم ؟

مشاوره حقوقی سفته
۳۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بدوا به درخواست تامین خواسته اقدام نمایید.

سلام
ابتدا درخواست تامین خواسته بدهید

تامین خواسته ضمن دادخواست امجام می شود.

با سلام
بله امکان درخواست تامین خواسته وجود دارد.

بادرودوسلام بدوا دادخواست تامین خواسته تقدیم و تنظیم نمایید.

با سلام مطابق با ماده ۱۰۸ قانون آیین دادرسی مدنی شما می توانید قبل از تقدیم دادخواست یا ضمن دادخواست راجع به اصل دعوا یا در جریان دادرسی تا وقتی که حکم قطعی صادر نشده است ازدادگاه درخواست تامین خواسته نماید و دادگاه مکلف به قبول آن میباشد.

درود بر شما ،مستحضر باشید که می‌توانید همزمان یا پیش از طرح دادخواست مطالبه وجه، تامین دلیل بدهید تا اقدامات مقتضی صورت گیرد.