چگونه جلوی حکم صادره را بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۲ #33358622

برای فاکتوری ازم شکایت شده بود در دادگاه حقوقی، من هم شکایت کردم جرم سفید امضاء محرز شد طرف به دو سال زندان محکوم شد.

من در دادگاه حقوقی محکوم شدم و اجرا دراورده چطور جلوشو بگیرم؟

بعد شکایت ایشون من شکایت کردم.

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حکم دادگاه کیفری را به اجرای احکام مدنی بدهید و عنوان نمایید و اعاده دادرسی نمایید و درخواست صدور دستور توقف اجرای حکم را بخواهید .

سلام . اگر اتهام سوء استفاده از سفید امضا مربوط به همین فاکتور ها بوده ، به استناد حکم قطعی کیفری باید تقاضای اعاده دادرسی به دادگاه حقوقی تقدیم کنید و تقاضای توقف عملیات اجرایی را نمایید .

اگراحرازجرم سفیدامضاء بخاطر فاکتوری بوده که شما دردادگاه حقوقی محکوم شدید . باتوجه به قطعیت رای . اعاده دادرسی رامطرح کنید

بایستی مستند به حکم قطعی جدید فورا اعاده دادرسی و درخواست توقف اجرای حکم را بنمایید.